KONTAKT
Telefon 70 70 74 10

Hvis du ønsker tilbud på en opgave, rådgivning eller anden hjælp kan du udfylde formularen eller ringe mellem kl. 8.00 og kl. 15.00

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger, opgave der ønskes løst.
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?


  Skandinavisk distributører af
 
 

  Strategisk samarbejdspartner

Ejerforhold

Selskabet blev stiftet som et datterselskab til ENCO koncernen i 2014 og holder til på samme adresse. Som en del af ENCO Gruppen arbejder vi tæt sammen på tværs af organisationerne.

Virksomhederne har til dagligt et meget nært samarbejde, specielt i forbindelse med tekniske løsninger og installationer.
Stig Weberg-Petersen - Bestyrelsesformand

Stig Weberg-Petersen er bestyrelsesformand, medstifter og hovedaktionær i SolarFuture. Stig er uddannet EL-installatør og har mere end 15 års erfaring med forskellige direktions- og bestyrelsesposter.

Til dagligt besidder Stig posten som administrerende direktør i ENCO EL.
Mads Goddard Christensen – CEO

Mads Goddard Christensen er administrerende direktør og medstifter af SolarFuture. Mads har en bagrund som bygningskonstruktør, Cand. Scient. Techn. i Byggeri og Ledelse og HD fra Copenhagen Business School.

Mads har flere års erfaring med projektering og realisering af solcelleanlæg for både offentlige, private og erhvervskunder i Danmark og Sverige.
Lars Ladekjær Christensen – Projektleder

Lars Ladekjær Christensen er projektleder og medstifter af SolarFuture. Lars har en baggrund som elektriker og har mere end 7 års erfaring med ledelse og udførelse af solcelleanlæg i Danmark og Sverige.

Lars har udført nogle af Danmarks største både jord- og tagplaceret solcelleanlæg og er ansvarlig for at sikre den tekniske kvalitet af vores produkter.
 SolarFuture - Erhvervsvej 18 -  2600 Glostrup - Tlf. 70 70 74 10 - Mail . info@solarfuture.dk
Copyright © SolarFuture - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webpage.io Content Management System.