KONTAKT
Telefon 70 70 74 10

Hvis du ønsker tilbud på en opgave, rådgivning eller anden hjælp kan du udfylde formularen eller ringe mellem kl. 8.00 og kl. 15.00

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger, opgave der ønskes løst.
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?


  Skandinavisk distributører af
 
 

  Strategisk samarbejdspartner

Solceller Boligforeninger

Boligforeninger betaler ofte en høj el pris for både fælles og individuelt strøm. Derfor kan et solcelleanlæg for en boligforening være en rigtig god investering. Der er mulighed for at etablere solcelleanlæg, som producere til en eller begge af disse grupper.

Afhængigt af nuværende elpriser og forbrugsmønster er der mulighed for at opnå op til 80 % besparelser på elregningen over anlæggets levetid.

Produktionen til bygningens egetforbrug er fritaget for afgifter, og da de fleste bygninger har et højt elforbrug i dagstimerne, er det muligt at forbruge hele produktionen internt mens den produceres.

Ud over de store besparelser på elforbruget er solceller en veloplagt og billig løsning til at forbedre bygningens energiramme. Ejendomsrapporter viser, at investeringssummen for et solcelleanlæg ofte kan tilføres direkte til værdiforøgelse af ejendommen.

SolarFuture kan hjælpe med både projektering, udførelse og service af solcelleanlæg. Og i samarbejde med vores kunder skræddersyr vi de helt rigtige løsninger.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg fremsender vi gerne dette inden for 24 timer.

Ring på 70 70 74 10
 SolarFuture - Erhvervsvej 18 -  2600 Glostrup - Tlf. 70 70 74 10 - Mail . info@solarfuture.dk
Copyright © SolarFuture - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webpage.io Content Management System.