KONTAKT
Telefon 70 70 74 10

Hvis du ønsker tilbud på en opgave, rådgivning eller anden hjælp kan du udfylde formularen eller ringe mellem kl. 8.00 og kl. 15.00

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger, opgave der ønskes løst.
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?


  Skandinavisk distributører af
 
 

Solceller Ejendomsselskaber

For ejendomsselskaber kan solcelleanlæg være en rigtig god investering på grund af lav risiko, stabilt afkast, minimal vedligeholdelse og store afskrivningsmuligheder.

Afhængigt af selskabet nuværende elpriser forbrugsmønster er der mulighed for at opnå op til 80 % besparelser på elregningen over anlæggets levetid.

Produktionen til bygningens egetforbrug er fritaget for afgifter, og ved få adfærdsændringer er der mulighed for at forbruge meget af produktionen internt mens den produceres.

Ud over de store besparelser på elforbruget er solceller en veloplagt og billig løsning til at forbedre bygningens energiramme. Ejendomsrapporter viser, at investeringssummen for et solcelleanlæg ofte kan tilføres direkte til værdiforøgelse af ejendommen.

Ejendomsinvestorer som fremlejer et erhvervslejemål har også mulighed for at investere i et anlæg og dernæst videresælge solcellestrømmen til sine lejere.  

SolarFuture kan hjælpe med både projektering, udførelse og service af solcelleanlæg. Og i samarbejde med vores kunder skræddersyr vi de helt rigtige løsninger.


Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg fremsender vi gerne dette inden for 24 timer.


Ring på 70 70 74 10
 SolarFuture - Erhvervsvej 18 -  2600 Glostrup - Tlf. 70 70 74 10 - Mail . info@solarfuture.dk
Copyright © SolarFuture - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webpage.io Content Management System.