Glædelig Jul!
2018 har været et flot år for SolarFuture.

Vi har gennem 2018 leveret og monteret tæt på 1.100 kW.

Anlæggene producere samlet mere end 1.000.000 kWh/årlig svarende til forbruget fra ca. 225 husstande.

Vi har i år monteret flere kW-solceller end vores første tre år sammenlagt. Vi har i denne anledning valgt at reflektere på året der gik og se tilbage på vores historie siden grundlæggelsen af SolarFuture.

Det begyndte i 2014 efter nedskæringer hos den tidligere solcellegigant Gaia Solar, at to ildsjæle besluttede at de ikke var færdige med at være en del af den grønne omstilling i Danmark.

Efter mødet med en velkonsolideret elinstallatør der kunne se værdien og potentialet i de to ildsjæle, blev ide til realitet.

Sammen med ejeren af ENCO A/S EL grundlagde de SolarFuture med en klar mission:

– At levere miljørigtigt energi, til samfundets forsatte udvikling, billigere end traditionelle forsyningsselskaber.

Virksomheden begyndte småt og havde succes først, med mindre husstandsanlæg, så med solcelleentrepriser for private og offentlige bygherre.

Det tog hurtigt fart herfra og SolarFuture har igennem årene været med til at projekterer og installere solceller i hele Skandinavien.

Det er ikke længe siden at vi betragtede et solcelleprojekt på 6 kW som værende en stor opgave for virksomheden. I 2018 lagde vi ud med et markanlæg for Øresundsbroen på 255 kW og har netop nu bl.a. afsluttet et 310 kW projekt fordelt på fire skoler i Södertälje samt et æstetisk flot 70 kW solcelleanlæg på Gladsaxe Svømmehal.

Det har været en fantastisk rejse der til tider har været hård, men gejsten for at være en del af den grønne omstilling har altid motiveret organisationen for nye målsætninger og vækst.

2019 ser ud til at blive endnu større med projekter vi endnu ikke kan løfte sløret for.

Vi takker alle vores samarbejdspartnere, leverandører og kunder som siden begyndelsen har haft tillid os.
Glædelig jul!

– SolarFuture