SolarFuture sikrer sin største ordre til dato med Coop

Pressemeddelelse

  1. juli 2019

Coop ønsker at udskifte deres energislugende olie- og gasfyr med mere klimavenlige løsninger som fx solceller. De har i forbindelse med deres Energi2020 spareplan indgået en rammeaftale på at få udført 3,5 MWp solceller på 30 egne butikker med solcelleentreprenøren SolarFuture.

”Vi ser flere og flere liberale erhverv som efterspørger energibesparelser gennem solceller, og vi forventer en kraftig vækst indenfor solceller til erhvervsdrivende de kommende år i Danmark. Det er derfor positivt at en stor toneangivende organisation som Coop har taget initiativet og vil være en frontløber på dette område”, siger partner og direktør for SolarFuture, Mads Christensen.

3,5 MWp, 13.000 paneler, 700 husstande

Rammeaftalen på 3,5 MWp består af 13.000 solcellepaneler, hvilket svarer til det årlige energiforbrug af godt 700 husstande. Butikkerne som skal forsynes med solcellestrøm ligger spredt i hele Danmark, og som udgangspunkt skal alle anlæggene være i drift ved udgangen af 2020.

”Coop har lavet et godt forarbejde for deres Energi2020 plan og har sat en ambitiøs tidsplan for udførelsen. Med denne kontrakt sammen med de mange andre ordrer vi har i pipeline, er vores ordrebog godt fyldt for de næste 12 måneder”, siger Mads Christensen.

 

Først ud af 8

SolarFutures tilbud blev udvalgt ud af otte konkurrerende tilbud i et udbud hvor der blev stillet høje krav til pris, kvalitet og tilbudsgivers organisation.

”Der er selvfølgelig et aspekt i afvejningen mellem kvaliteten i løsningen og prissætningen. Men både organisationens ønske om at levere et solidt stykke arbejde kombineret med SolarFutures størrelse har spillet positivt ind. Coop bliver en stor kunde i en mindre butik, med de positive følgevirkninger det har”, siger Chef for Energi og Grøn Omstilling i Coop A/S, Peter Kjærgaard Svendsen om udvælgelsen af SolarFuture som solcelleentreprenør til rammeaftalen.

For mere information kontakt marketingansvarlig Henrik Pladsbjerg på e-mail hp@solarfuture.dk og på telefon 31393957. Læs mere om SolarFuture på www.solarfuture.dk

SolarFuture

  • Etableret i 2014 af tidligere Gaia Solar A/S ansatte i samarbejde med ENCO A/S EL
  • Udfører projekter i hele Skandinavien
  • Kernekompetence: totalleverance af kommercielle solcelleanlæg
  • Har i 2018 leveret nøglefærdige solcelleanlæg til flere hospitaler, sportshaller, skoler, erhvervsejendomme, boligforeninger og markanlæg til Øresundsbroen