YDELSER

SolarFuture tilpasser hvert enkelt anlæg i forhold til kundens behov.
Første skridt på vejen mod et nyt solcelleanlæg, god troværdig rådgivning.

YDELSER

SolarFuture tilpasser hvert enkelt anlæg i forhold til kundens behov.
Første skridt på vejen mod et nyt solcelleanlæg, god troværdig rådgivning.

YDELSER

Med mange års erfaring i projektering, montering og drift af solcelleanlæg hjælper vi med at finde den bedste løsning.

SolarFuture tilpasser hvert enkelt anlæg i forhold til kundens behov. Første skridt på vejen mod et nyt solcelleanlæg, god troværdig rådgivning.

HJÆLP TIL AT FORMULERE UDBUDSMATERIALET

Har du som rådgivende ingeniør brug for hjælp til udarbejdelse af udbudsmaterialet i forbindelse med et solcelleanlæg, kan SolarFuture hjælpe dig med dette. SolarFuture kan hjælpe med at dimensionere anlægget samt udarbejde detaljeret beskrivelser. Således sikres kunden, at få det rigtige anlæg sammensat af de rigtige produkter og udført af certificerede fagfolk.

DIMENSIONERING OG SIMULERING

Har du brug for hjælp til at dimensionere anlægget så det yder en bestemt produktion, eller ønsker du at vide hvor stor en produktion du kan opnå på et bestemt areal, kan vi hjælpe med skitser og simuleringer. Vi skitserer alle vores anlæg i AutoCad og simulere alle vores anlæg i PV Sol expert.

TOTALØKONOMISKE BEREGNINGER

Har du brug for hjælp til at beregne solcelleinvesteringens fordelagtighed, kan SolarFuture udføre dette.

Gennem detaljerede beregninger udarbejder SolarFuture en rapport, som blandt andet viser din fremadrettede kWh-pris, afkastet af din investeret kapital samt tilbagebetalingstiden for anlægget.

UDFØRELSE SOLCELLEANLÆG

SolarFutures projektledere har mange års erfaring med udførelse af alle typer solcelleanlæg. Vores store netværk af underentreprenører og leverandører gør det muligt at fremskaffe den kvalificerede arbejdskraft til alle typer projekter.

Og sammen med vores strukturerede og systematiske kvalitetssikringssystem sikre dette, at kunden får leveret den bedste kvalitet til aftalte tid og pris.